CO-Certificering

Wat is de CO-Certificering gasketelwet?

Vanaf april 2023 treedt de Gasketelwet, ook wel bekend als de CO-Certificering, in werking als een cruciale stap naar veiligheid en welzijn in Nederland. Deze wet, opgezet door de overheid, heeft als doel het aantal incidenten veroorzaakt door koolmonoxide aanzienlijk te verminderen. Koolmonoxide, een geurloos, kleurloos en levensgevaarlijk gas, kan vrijkomen bij onjuiste installatie, reparatie of onderhoud van gasverbrandingsinstallaties. Door de verplichte invoering van de Gasketelwet wordt ervoor gezorgd dat alleen gecertificeerde bedrijven bevoegd zijn om werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties uit te voeren, waardoor ongelukken en tragedies worden voorkomen.

Gecertificeerd en toekomstbestendig

Bij HEBA Installatietechniek staan veiligheid en kwaliteit op de voorgrond. In voorbereiding op de toekomst hebben wij met succes de CO-certificering behaald. Wat betekent dit voor u? Wanneer u voor HEBA Installatietechniek kiest, kunt u vertrouwen op een veilige installatie van uw gasverbrandingsinstallaties. Ons team houdt bovendien nauwlettend toezicht op onze partners die verantwoordelijk zijn voor service en onderhoud. Op deze manier waarborgen wij dezelfde hoge kwaliteitsnormen en veiligheidsmaatregelen bij onze klanten.

Onze verplichting aan veiligheid en kwaliteit:

  • Certificeringssucces: Met trots hebben wij de CO-certificering behaald, wat onze toewijding aan veiligheid en vakmanschap aantoont.
  • Grondige Voorbereiding: Ons team heeft zich uitgebreid voorbereid op de veranderingen die de Gasketelwet met zich meebrengt en staat klaar om deze nieuwe normen na te leven.
  • Onderhoudsmonitoring: Wij houden strikt toezicht op onze partners die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud, zodat dezelfde hoge normen en veiligheidsprotocollen worden gehandhaafd bij al onze klanten.
Gemoedsrust en innovatie

HEBA Installatietechniek staat garant voor gemoedsrust en de hoogste normen in gasverbrandingstechnologie. Onze certificering, grondige voorbereiding en voortdurende monitoring van service en onderhoud zorgen ervoor dat wij voorop lopen in veiligheids- en kwaliteitsstandaarden. Neem direct contact met ons op en kies voor een toekomstbestendige, veilige gasverbrandingsinstallatie. Uw welzijn staat bij ons voorop.

KIWA Certificering
CO-Certificering