Centrale verwarming

Bent u op zoek naar vakkundige installatie en deskundig advies voor uw centrale verwarming?

Bij HEBA Installatietechniek staan we voor u klaar. Onze ervaren installateurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe cv-ketels, radiatoren en vloerverwarming. Wij begrijpen dat uw behoeften uniek zijn, daarom bieden wij advies op maat op basis van uw specifieke situatie.

Verken uw verwarmingsmogelijkheden

In Nederland verwarmen we traditioneel met gasketels, maar er zijn nu ook alternatieven zoals warmtepompen, elektrische cv-ketels en zelfs airconditioning. Als uw cv-ketel aan vervanging toe is, helpt HEBA Installatietechniek u een weloverwogen keuze te maken. Ontdek alles over cv-ketels en bespaar tot honderden euro’s per jaar op uw gasrekening met de energiezuinige Nefit Bosch-toestellen, die bovendien klaar zijn voor hybride verwarmen.

Toekomstbestendige keuzes met Nefit Bosch

Nefit Bosch helpt u verder. Afhankelijk van het gebruik kan een cv-ketel wel 15 jaar of langer meegaan. Daarom is het cruciaal om een toekomstbestendige keuze te maken bij het kopen van een nieuwe verwarmingsketel. Ontdek hoe een ketel werkt en maak een weloverwogen besluit met HEBA Installatietechniek.

De beste CV-ketel voor uw woning

Ontvang maatwerkadvies voor uw verwarmingssysteem. Een correct gedimensioneerde cv-installatie biedt comfort, zuinig stoken en warmwatervoorziening op maat. Onze erkende installateurs helpen u de beste cv-ketel te kiezen, rekening houdend met uw situatie en wensen.

Waarop moet u letten bij het kopen van een cv-ketel?

  • Type woning en isolatiegraad
  • Verwarmingselementen (radiatoren, vloerverwarming)
  • Jaarlijks gasverbruik
  • Gelijktijdig warmwatergebruikspunten en behoeften
Maatwerkadvies voor uw verwarmingssysteem

Uw cv-ketel werkt samen met radiatoren, convectoren, vloerverwarming en duurzame energiebronnen. HEBA Installatietechniek beoordeelt uw situatie en voorziet u vrijblijvend van deskundig advies.

Breed scala aan disciplines bij HEBA Installatietechniek

Wij beheersen een breed scala aan disciplines, van het plaatsen van nieuwe radiatoren tot het installeren van de nieuwste warmtepompsystemen. Vakmanschap en kwaliteit staan bij ons voorop, zodat u altijd warm en comfortabel bent.

  • CV-ketels: Efficiënte en betrouwbare verwarmingssystemen.
  • Vloerverwarming: Gelijkmatige warmteverdeling en comfort.
  • Radiatoren: Geeft zijn warmte voornamelijk af door convectie (stroming, de lucht rond de radiator wordt verwarmd) en voor een heel klein deel straling (denk hierbij aan de warmte die een open haard geeft).
  • Warmtepompen: Duurzame oplossingen voor energie-efficiënte verwarming.
  • Zonneboilersystemen: Benutting van zonne-energie voor warm water.
  • Warmwatersystemen: Maatwerkoplossingen voor uw warmwaterbehoeften.
Persoonlijke aanpak en deskundigheid bij HEBA Installatietechniek

Bij HEBA Installatietechniek verzekeren we u van een persoonlijke aanpak en deskundigheid in elk aspect van uw centrale verwarmingssysteem. Neem vandaag nog contact met ons op om uw verwarmingswensen te bespreken en te ontdekken hoe we u kunnen helpen om altijd comfortabel en warm te blijven.

Centrale Verwarming HEBA Installatietechniek
Centrale Verwarming HEBA Installatietechniek
Centrale verwarming TrendLine CV-ketel