Totaalrenovatie

Verbouwen of renoveren? HEBA is uw partner voor een complete transformatie

Of u nu droomt van een totaalrenovatie of een kleine verbouwing, wij staan klaar om u volledig te ontzorgen. Bij HEBA Installatie Techniek bieden we een uitgebreid scala aan renovatie- en verbouwingsdiensten om aan al uw behoeften te voldoen.

Onze diensten omvatten onder andere:

1. Totaalrenovatie

Wij zijn gespecialiseerd in totaalrenovaties van A tot Z. Van het sloopwerk tot aan de oplevering van de nieuwe afwerkvloer, nemen wij alle stappen voor onze rekening. U ontvangt van ons een gedetailleerde planning, en we streven ernaar om uw project efficiënt en binnen korte tijd te realiseren. Alles gaat in overleg. HEBA installatietechniek ontzorgt!

2. Badkamer renovatie:

Als u droomt van een nieuwe badkamer, dan zijn wij de juiste keuze. Wij nemen de complete verbouwing van uw badkamer op ons. Van het ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering, wij bieden deskundig advies en staan garant voor hoogwaardig vakmanschap.

3. Aannemerswerk:

Onze diensten omvatten ook aannemerswerk en algemeen onderhoud aan uw woning. Wij starten met een inleidend gesprek waarin we uw wensen bespreken en met u meedenken.

Een greep uit de werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren:

Voor al uw woningonderhoud kunt u ook op ons rekenen, variërend van het schoonmaken van dakgoten tot het onderhoud van uw dak. Uw huis is bij ons in goede handen.

Wij begrijpen dat uw verbouwingsproject uniek is, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Bij HEBA Installatietechniek kunt u rekenen op deskundigheid, efficiëntie en hoogwaardige service.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw verbouwings- of renovatieplannen te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de transformatie van uw woning.

 
Totaalrenovatie HEBA installatietechniek
Totaalrenovatie HEBA installatietechniek
Totaalrenovatie HEBA installatietechniek
Totaalrenovatie HEBA installatietechniek