Thermostaten

EasyControl thermostaten

Ontdek de revolutie in slimme thermostaten met de EasyControl van Bosch, exclusief bij HEBA Installatietechniek. Wat maakt deze thermostaat anders? Het is niet alleen de slimste op de markt, maar ook de eenvoudigste. Hier zijn een paar redenen waarom EasyControl jouw keuze voor comfortabele verwarming zou moeten zijn:

1. Intelligente eenvoud:
Er zijn veel slimme thermostaten, maar EasyControl onderscheidt zich door zijn intelligentie en eenvoud. Bedien hem moeiteloos met het touchscreen aan de muur, je smartphone of laat hem automatisch jouw levensritme volgen. Het resultaat? Efficiënt energiegebruik zonder dat je er iets van merkt.

2. Stijlvol Ontwerp:
Niet alleen slim, maar ook stijlvol. EasyControl ziet er goed uit in elke ruimte en past naadloos bij jouw interieur. Een perfecte combinatie van vorm en functie.

3. Automatische energiebesparing:
Voorkom onnodige verwarming met de geïntegreerde aanwezigheidsdetectie van EasyControl. Dit leidt tot aanzienlijke energiebesparingen, en in combinatie met Nefit HR-ketels, bereik je zelfs energielabel A+. Slim en duurzaam.

4. Individuele kamerregeling:
Dankzij de compatibiliteit met de slimme radiatorkranen van Bosch, kan EasyControl de temperatuur in elke kamer afzonderlijk regelen. Met de gratis EasyControl app heb je de controle over maximaal 19 verschillende vertrekken, waardoor je huis altijd op de perfecte temperatuur is.

5. Persoonlijke aanpak en deskundigheid:
Bij HEBA Installatietechniek beloven we niet alleen geavanceerde technologie, maar ook een persoonlijke aanpak en deskundigheid in elk aspect van jouw centrale verwarmingssysteem. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw verwarmingswensen te bespreken en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om altijd comfortabel en warm te blijven. Wij staan voor je klaar!

Kies voor HEBA Installatietechniek – waar comfort en technologie samenkomen voor jouw ideale verwarmingsoplossing! Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek!

EasyControl slimme thermostaten