Zonneboiler

Nefit-Bosch zonneboiler kopen

Wil je energie besparen of zelf energie produceren?

Met gewoon daglicht kan veel meer dan je denkt. Een Nefit Bosch zonneboiler zorgt voor warm water voor je badkamer en je keuken. Zo wordt tot wel 60% van het water duurzaam verwarmd door de zon, waardoor je dus veel minder gas of stroom nodig hebt! SolarLine zonneboilersystemen kunnen worden gecombineerd met de meeste cv-ketels en warmtepompen.

Een SolarLine zonneboiler

De SolarLine is een uniek zonneboilersysteem voor warm water of verwarming. Het bestaat uit een voorraadboiler, die aan je cv-ketel of warmtepomp wordt gekoppeld, en een of meerdere collectoren. Elke collector haalt het hele jaar door energie uit gewoon Nederlands daglicht. Daarmee wordt het water in de voorraadboiler verwarmd tot wel 80 á 90 graden. De royale, optimaal geïsoleerde boiler zorgt ervoor dat er nauwelijks warmte verloren gaat. Op zonnige dagen wordt al het water voor douche, bad en keuken duurzaam verwarmd met zonne-energie. Op dagen met weinig zonlicht springt je cv-ketel of warmtepomp bij.

  • Bespaar tot wel 60% op energie
  • Aantrekkelijke subsidieregeling
  • Flexibiliteit qua plaatsing
Gas besparen of gasloos: bekijk de mogelijkheden

Het door-en-door beproefde SolarLine systeem biedt verschillende mogelijkheden om – al dan niet in combinatie met een warmtepomp en/of zonnepanelen – veel energie te besparen door optimaal gebruik van gewoon Nederlands daglicht.

Aantrekkelijke subsidies bij aankoop van een zonneboiler

Voor zowel de zonneboilers als de zonnecollectoren zijn er aantrekkelijke subsidieregelingen mogelijk.

Toestellen combineren

Onze zonneboilersystemen kunnen worden gecombineerde met de meeste cv-ketels en warmtepompen.

Meer informatie over een zonneboiler?

Bij HEBA Installatietechniek verzekeren we u van een persoonlijke aanpak en deskundigheid in elk aspect van uw neiuwe zonneboiler. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en te ontdekken hoe we u kunnen helpen.

Zonneboiler NefitBosch