Duurzame Installaties

U denkt er over na om te gaan verduurzamen in uw woning?

Bij HEBA Installatietechniek gaan we verder dan alleen duurzame installaties – we bieden een scala aan milieuvriendelijke oplossingen om uw huidige of nieuwe woning te verduurzamen.

Ontdek de mogelijkheden in duurzame installaties en maak uw huis groener met onze diverse opties:

  • Zonnepanelen (PV-panelen):
    Laat de kracht van de zon voor u werken. Onze zonnepanelen genereren groene energie, verminderen uw ecologische voetafdruk en verlagen tegelijkertijd uw energierekening.
  • Zonneboilersysteem: Profiteer van zonne-energie om warm water te genereren. Ons zonneboilersysteem biedt een duurzame en kostenefficiënte manier om uw huis van warmte te voorzien.
  • Warmtepompsysteem: Verwarm en koel uw huis efficiënt met minimale impact op het milieu dankzij onze geavanceerde warmtepompsystemen. Bespaar energie en geniet van een comfortabel binnenklimaat.
  • WTW (Warmteterugwinning) Systemen: Optimaliseer de energie-efficiëntie van uw woning door warmte terug te winnen uit afgevoerde lucht en deze opnieuw te gebruiken. Verminder warmteverlies en draag bij aan een duurzamer huis.
Maar hoe passen deze duurzame installaties in uw specifieke situatie?

De geschiktheid varieert afhankelijk van factoren zoals isolatie, energieverbruik, woningtype en warmwaterbehoefte. HEBA Installatietechniek biedt eerlijk advies om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Niet elk duurzaamheidssysteem is geschikt voor elke wens of woning. Ons gespecialiseerde installatieteam staat klaar om u te adviseren en de juiste keuze voor uw woning te maken. Wij investeren continu in kennis door externe trainingen in alle systemen, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Samen met u en de fabrikant doorlopen we een doordacht stappenplan om de meest geschikte en haalbare verduurzamingsoplossing voor uw woning te vinden. Uw comfort en duurzaamheid staan bij ons centraal. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw woning kunnen transformeren naar een duurzaam en milieuvriendelijk thuis.

Duurzame Installaties​ HEBA Installatietechniek warmtepomp
Duurzame Installaties​ HEBA Installatietechniek warmtepomp

Acties