Diensten

Duurzaam installeren

U hoort niet anders op het moment in de kranten en op het nieuws. “ toekomst van het gasnet af en het verduurzamen van woningen”.
Hierin zijn verschillende mogelijkheden binnen uw bestaande of nieuwe woning. Hierbij verschillende opties van verduurzamen van uw woning:
- Pv (zonne) Panelen
- Zonneboilersysteem
- Warmtepompsysteem
- WTW (warmte terugwin) Systemen

Maar hoe werken deze systemen nu precies en wat is er mogelijk binnen uw woning. Dit verschilt per soort woning enorm en hangt ook af van diverse factoren van de situatie van de woning, denk hierbij aan (Isolatie,Energieverbruik,Type woning,Warmwaterbehoefte).
Lang niet alle systemen sluiten aan bij een bepaalde wens van de bewoner of bij het type woning.

HEBA Installatietechniek kan u hierin eerlijk advies geven en samen met u kijken welke vorm van verduurzaamheid wenselijk is voor uw woning.
Wij als Installatiebedrijf zijn hierin gespecialiseerd en breiden onze kennis regelmatig uit door externe trainingen in alle systemen.
Samen met u als klant, HEBA Installatietechniek en de Fabrikant doorlopen we met u een stappenplan waarin een duidelijk beeld tot stand komt welke de juiste keuze voor u is en welke vorm van verduurzaamheid haalbaar is binnen uw woning!

HEBA is erkend NEFIT dealer.

HEBBEN WIJ U KUNNEN OVERTUIGEN ?

HEBA doet zijn best om u een duidelijk beeld van het bedrijf te geven. Echter is persoonlijk contact de beste manier om een oordeel te kunnen vormen,
daarom komen wij graag in contact met u voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op.