Diensten

Lood en zinkwerken

Voor de waterdichte aansluiting tussen dak en dakonderdeel is lood een veelgebruikt product. Omdat onderdelen bovenop het dak worden blootgesteld aan alle weersinvloeden, is het belangrijk dat het loodwerk zorgvuldig wordt aangebracht. HEBA installatietechniek kan alle voorkomende loodwerkzaamheden voor u uitvoeren.


Denk hierbij aan het loodwerk in uw schoorsteen en of uw loodpan van uw dakdoorvoer, dakkapel, borstweringen en in opgaand metselwerk.
Lood is een zacht, buigzaam en kneedbaar metaal dat voor talrijke toepassingen geschikt is.
Het is zeer corrosiebestendig en is zelfs bestand tegen geconcentreerde oplossingen van zwavelzuur. HEBA installatietechniek verwerkt volgens de juiste richtlijnen, netjes aangeklopt en gepatineerd is lood een verfraaiing op uw dak.


Zinkwerk

Na een 25 tot 30 jaar hebben uw goten hun beste tijd gehad. Vervelende verrassingen als gootlekkages liggen dan op de loer. Mocht het u overkomen of mocht u uw goten preventief willen vervangen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en monteren alle voorkomende nieuwe zinken of koperen goten, in standaard beugels en in op maat getimmerde bakgoten. Ook uw hwa’s [regenpijpen] kunnen wij in zink of koper uitvoeren.
Naast het leveren en monteren van goten en hwa’s verzorgen wij graag al het voorkomend zink en koperwerk.
Denk hierbij aan:
- Zinkenzijwangen van dakkapel
- Kilgoten
- Deklijsten in plaats van de standaard daktrim
- Vijverranden
- Platte daken zoals erkers aan jaren 30 woning

HEBBEN WIJ U KUNNEN OVERTUIGEN ?

HEBA doet zijn best om u een duidelijk beeld van het bedrijf te geven. Echter is persoonlijk contact de beste manier om een oordeel te kunnen vormen,
daarom komen wij graag in contact met u voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op.