Diensten

Dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is ideaal voor een plat dak of een licht hellend dak . De meeste daken in nederland zijn bedekt met bitumen dakbedekking.
Bespaar op uw engergierekening met dakisolatie. Met een goed geisoleerd dak, plat of schuin, profiteerd u van meer comfort en draagt u bij aan een beter milieu.
Met een dakinspectie kunnen wij de kwaliteit van uw dak beoordelen. Wij brengen voor u het hele dak in kaart en inspecteren elk detail. Met een goed geïsoleerd dak profiteert u van meer comfort en draagt u bij aan het milieu. Voor dakisolatie maken we gebruik van verschillende materialen. Graag komen we bij u langs om u te adviseren over de isolatie die past bij uw dak. Warme lucht stijgt en zonder goede dakisolatie gaat veel warmte verloren. Dankzij dakisolatie bespaart u flink op uw stookkosten.


Voorkom lekkages en schade aan uw dak. Door het door ons een keer per jaar voor u te controleren. Het verlengt de levensduur van uw dak en bespaart u een hoop ellende.


Pluspunten:

- Duurzaam

- Gegarandeerd dicht

- Geschikt voor complexe dakvormen

- Goed te verwerken

- Uitstekende hechting

- Leverbaar in verschillende kleuren

Dit materiaal is blijvend waterdicht. Bij hoge tempraturen is de vorm eenvoudig aan te passen .daarom is het ook zo geschikt voor daken met unieke vormen.

Voor de afwerking van uw dak kunt u kiezen voor app of sbs gemodificeerde dakbanen. App bitumineuze dakbedekking is goed bestand tegen uv-straling en hoge tempraturen. Sbs bitumineuze dakbedekking hecht goed aan de ondergrond en is dankzij de elasticiteit geschikt voor daken met complexe vormen.

Sedumdaken worden ook wel groene daken genoemd

Een sedumdak is bedekt met een speciale soort vetplanten.
Hiermee draagt u bij aan een gezonde en duurzame leefomgeving.
Daarnaast gaat de dakbedekking twee tot drie keer langer mee als er sedum op uw dak ligt, en het ziet er ook nog mooi uit. Pluspunten:

- Gezondere leefomgeving

- Luchtzuiverend

- Effectieve isolatie van zowel geluid als warmte

- Verlengt de levensduur van uw dak

- Onderhoudsvrij


Sedum is geschikt voor ieder dak : van plat dak tot hellend dak. Vraag ons naar de mogelijkheden.

HEBBEN WIJ U KUNNEN OVERTUIGEN ?

HEBA doet zijn best om u een duidelijk beeld van het bedrijf te geven. Echter is persoonlijk contact de beste manier om een oordeel te kunnen vormen,
daarom komen wij graag in contact met u voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op.