Diensten

Centrale verwarming

Het plaatsen van een nieuwe cv- ketel, radiatoren of vloerverwarming vraagt de expertise van een ervaren installateur. HEBA Installatietechniek heeft genoeg ervaring in huis om aan uw wens te voldoen. Naar aanleiding van uw wens en situatie geven wij u een advies op maat en kunnen dit voor u realiseren.

De cv- ketel werkt samen met radiatoren, convectoren, vloerverwarming of in combinatie met duurzame energie om te zorgen voor een aangename temperatuur. Het is daarom belangrijk dat uw gehele cv -installatie goed wordt aangelegd. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en u op een vrijblijvende wijze te adviseren.

Van het plaatsen van een nieuwe radiator tot aan met de nieuwste warmtepompsystemen bent u bij HEBA Installatietechniek in goede handen. U bent bij ons verzekerd van vakmanschap, kwaliteit staat op nummer 1. Wij zorgen ervoor dat u er weer warm bij zit.


Een kleine greep uit onze disciplines:

- cv- ketels

- vloerverwarming/ vloerkoeling

- gashaarden/ houtkachels

- warmte pompen

- zonneboiler systemen

- zonnepanelen (elektrisch)

- warmwatersystemen

HEBA Installatietechniek verzorgd voor zowel particulieren en partners de centrale verwarming.
Een van onze partners is:Zoekt u service en onderhoud voor uw centrale verwarming? Klik hier.

HEBBEN WIJ U KUNNEN OVERTUIGEN ?

HEBA doet zijn best om u een duidelijk beeld van het bedrijf te geven. Echter is persoonlijk contact de beste manier om een oordeel te kunnen vormen,
daarom komen wij graag in contact met u voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op.