Diensten

Onderhoud en service

Om een duurzame en veilige installatie te garanderen is goede service en onderhoud van groot belang. Bij HEBA Installatie Techniek kunt u een service- en onderhoudscontract afsluiten via Verwarmingsbedrijf MIB en/of Vijfhuizen Service zodat uw installatie vakkundig onderhouden kan worden door een van deze specialisten.Hulp nodig?

Onze Partners gaan graag voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met hun op.Onze Partners hebben eigen hun werkgebied waarbij wij de volgende afspraken hebben:
MIB Brielle Storing en Onderhoud voor werkgebied Voorne Putten / Rozenburg
website MIB Brielle

Vijfhuizen Service Storing en Onderhoud voor werkgebied Goeree Overflakkee
website Vijfhuizen service

Lager energiegebruik

Met de service en onderhoud wordt de levensduur van de installatie verlengd en een lager energieverbruik vastgehouden. Verwarmingsbedrijf MIB en Vijfhuizen Service staan voor u klaar om onverhoopte storingen zo snel mogelijk op te lossen. Met vakkundig onderhoud wordt de veiligheid van uw installatie gewaarborgd.


Minder kans op storingen

De kans op storingen aan apparatuur en toestellen wordt aanzienlijk kleiner als het onderhouden wordt. Ook de levensduur van de installatie wordt verlengd.

HEBBEN WIJ U KUNNEN OVERTUIGEN ?

HEBA doet zijn best om u een duidelijk beeld van het bedrijf te geven. Echter is persoonlijk contact de beste manier om een oordeel te kunnen vormen,
daarom komen wij graag in contact met u voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op.