CO-Certificering

Wat is de gasketelwet?

Vanaf april 2023 mogen werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties alleen nog worden uitgevoerd voor bedrijven die hiervoor gecertificeerd zijn. De CO-Certificering, ook wel De Gasketelwet, is een Nederlandse wettelijke regeling die vakbekwaamheidseisen stelt aan cv-monteurs en installatiebedrijven die verwarmingsketels inbedrijfstellen na plaatsing, reparatie of onderhoud. Deze verplichte CO-Certificering moet het aantal incidenten, veroorzaakt door koolmonoxide, terugdringen.

Waarom is de gasketelwet verplicht?

De nieuwe Gasketelwet is van groot belang om het aantal ongevallen met koolmoxide terug te dringen. Daarom heeft de overheid een wettelijke regeling opgesteld die vanaf april 2023 verplicht is.

Wat doet HEBA met de CO-certificering?

HEBA heeft zich voorbereid op de toekomst en met goed resultaat de certificering behaald. Hierdoor bent u als klant verzekerd van een veilige installatie. Wij zien er op toe dat onze partners voor service en onderhoud dezelfde kwaliteit en veiligheid waarborgen bij onze klanten.

KIWA certificering CO Certificering

HEBBEN WIJ U KUNNEN OVERTUIGEN ?

HEBA doet zijn best om u een duidelijk beeld van het bedrijf te geven. Echter is persoonlijk contact de beste manier om een oordeel te kunnen vormen,
daarom komen wij graag in contact met u voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op.